«2013 РОКУ В БІБЛІОТЕЦІ…»

2013-12-20

/Files/images/DSCN1591.JPGНаш творчий звіт перед громадскістю розпочався традиційною експрес-екскурсією по бібліотеці з коротким оглядом виставок і стендів. Потім, коли всі розмістилися в читальному залі, були продемонстровані "Інформаційні технології - в дії!». Організована зустріч-привітання всіх присутніх на заході (у формі відеомосту за участю читачів які не мали можливості бути присутніми на заході). Так, SKYPE - це диво, коли ти можеш в режимі он-лайн спілкуватися з людиною, бачити і чути її і все це безкоштовно!
/Files/images/IMG_0276-11.jpgПрисутнім була продемонстрована слайд-презентація «Топ 10 бібліотеки ім.Тобілевича». До десятки 2013 року ввійшли: проект року, головна подія року, рекламна акція, конкурс в якому взяла участь бібліотека, робота юнацького клубу «КЛюЧ», цікаве дозвілля, питання року, екологічна акція, щедрий дар та видавнича діяльність бібліотеки.
Далі в нашому Звіті для всіх його учасників відбулася медіа-демонстрація «Бібліотека № 2 ім. Тобілевича у віртуальному просторі»: сайт бібліотеки, соціальні мережі. Був продемонстрований сайт нашої бібліотеки, а також її сторінка в Однокласниках.
Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi