Хоробрі серця

2016-10-13

/Files/images/IMG_0367-2.jpg Героїко-патріотичний захід "Хоробрі серця!" пройшов в бібліотеці , був присвячений захисникам України, бійцям 3-го окремого полку спеціального призначення. Присутні учні ВПУ№4, бібліотекарі, музиканти мали можливість поспілкуватись з героями, задати питання. Лейтенант, сержанти та старшина відповідали на питання та надихнули присутніх вірою, викликали гордість за наших земляків.
/Files/images/IMG_0369.JPGБібліотекарі підготували міні довідку про історію 3-го окремого полку спеціального призначення. Демонстрували уривок документального фільму «Аэропорт. Тот день», який познайомив присутніх з командиром 3-го полку спецпризначення героєм України полковником Олекса́ндром Сергі́йовичем Трепа́ком. Переглянути «Книгу Пам'яті по­леглих за єдину Україну: 3-й окремий полк спецпризначення», прослухали огляд книжкової виставки «За Україну, за її волю, за народ» та ознайомилися з бібліографічним списком літератури «Хоробрі серця».
/Files/images/IMG_0373-2.JPGЗ наступаючим святом, Днем захисника України, бійців привітали учні та викладачі 3-ї музичної школи нашого міста.
Ми дякуємо нашим гостям за подаровану нам зустріч і бажаємо їм та їхнім сім'ям добра, злагоди, любові та сімейного затишку, а всій нашій країні - мирного неба.

/Files/images/IMG_0383-2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi