• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День інформації "Збройні сили України: історія і сучасність"

День інформації "Збройні сили України: історія і сучасність"

2017-10-12

/Files/images/zahodi_2017/IMG_0215-2.JPG12 жовтня 2017 року в бібліотеці-філії №2 пройшов день інформації «Збройні сили України: історія та сучасність» присвячений Дню захисника України. Молоде покоління мало нагоду ознайомитись з книжковою виставкою «Героїчна історія та сучасність Збройних Сил України». Воєнна історія України від давнини до сьогодення представлена розділами:
І Поле битви Україна
ІІ Українське військо козацької доби (1648-1775рр)
ІІІ Українське військо доби визвольних змагань (1917-1922рр)
ІV Україна та Українці у Другій світовій війні
V Війна на сході України 2014-2017рр.
/Files/images/zahodi_2017/IMG_0179.JPG/Files/images/zahodi_2017/IMG_0186.JPGУчні ПТУ№8 відвідали путівник в історію «Гей, долиною, гей широкою, козаки йдуть», переглянули розділ «Козацька республіка Запорозька Січ» відеовиставки-експозиції «Українське козацтво», яка була створена бібліотекою до 300-річчя Запорозької Січі. Юнаки взяли участь в історичній вікторині про період Козаччини на Українських землях. Змагалися 2 команди: «Пластуни» і «Побратими». Перемогу здобула команда «Побратими» (капітан Сергій Чорич).
Протягом дня пройшли відео-інформ-коктейль «Українське військо доби визвольних змагань», ознайомлення з книгою Дмитра Степаненка «Фронтовий щоденник: окопні історії» та бібліографічним списком літератури «Хоробрі серця». /Files/images/zahodi_2017/IMG_0193.JPGГоловною подією Дня інформації була зустріч з бійцями 3-го окремого полку спеціального призначення. Учні технікуму механізації сільського господарства дізналися про історію 3-го окремого полку спеціального призначення, переглянули уривок документального фільму «Аеропорт. Той день», який познайомив присутніх з командиром 3-го полку спецпризначення Героєм України полковником Олекса́ндром Сергі́йовичем Трепа́ком. Студенти спілкувались з бійцями, задавали питання та поздоровили з наступаючим святом, Днем захисника України. Завершився захід оглядом книжкової виставки.
Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi