Вони знайшли себе у житті

2017-12-02

/Files/images/zahodi_2017/IMG_0280.JPG«Вони знайшли себе у житті» - таку назву мала бесіда, проведена у бібліотеці до Міжнародного дня інвалідів, який українське суспільство зі світовим співтовариством відзначає 3 грудня.
Інвалідність — явище соціальне, уникнути якого не може жодне суспільство. Зараз всім дуже відоме слово АТО. Багато бійців які повертаються з АТО отримали поранення, але вони вистояли, отримали курс реабілітації та знайшли себе у житті, у спорті.
Присутні користувачі бібліотеки переглянули відео-сюжети «Незламні та нескорені. Ветерани АТО на «Іграх героїв», «Наші нескорені бійці - воля сильніша за тіло». Учасники змагань, в тому числі «Ігор нескорених», які проходили у вересні 2017 року в Торонто, прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з особливими потребами, що їм під силу повернутися до повноцінного життя.
Дуже багато героїв і у нас на Кіровоградщині. Бібліотекарі познайомили присутніх з буклетом «Сила життя», в якому розповідається про дванадцять історій героїв, дванадцять незламних доль, дванадцять незвіданих шляхів…
Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi