Диво приходить грудневої ночі

2019-12-19

Темної зимової ночі з 18 на 19 грудня кожна українська родина готується зустріти Святого Миколая. Дорослі радіють Миколаю, тому що згадують своє дитинство, а дітлахи з нетерпінням чекають ранку, щоб дізнатися, що Святий поклав під подушку: подарунок чи різочку?
/Files/images/zahodi_2019/20191219_131245.jpgСаме в цей день 19 грудня, повірити у справжнє диво мали змогу учні ЦВПУ ім. Федоровського (члени клубу «КЛюЧ»), які завітали до міської бібліотеки-філії №2 на чародій-вечір. Читальна зала наповнилася ароматом дитинства, чарівності і свята.
/Files/images/zahodi_2019/IMG_2875.JPGЧлени клубу переглянули відео «Традиції святкування Дня Святого Миколая», «Святий Миколай відкрив свою резиденцію у Львові». Учні прослухали огляд народознавчої виставки-вернісажу «Різдво в дорозі, Новий рік на порозі» та огляд книг Марії Матіос, ювілей якої ми святкуємо сьогодні. Завідуюча бібліотеки Наталя Верозуб запропонувала користувачам вибрати книгу з рекомендаційного списку створеного в бібліотеці «31 задоволення: приголомшлива добірка Новорічних книг на кожен день грудня». Бажаючі мали нагоду дізнатися якою книжкою зачитувався світ в рік їхнього народження, переглянувши відео-виставку «Книга-бестселер – твій ровесник».
/Files/images/zahodi_2019/IMG_2903.JPGБібліотекарі провели для присутніх рухливі ігри та новорічні конкурси. Учні із великим задоволенням брали в них активну участь. В бібліотеці панувала святкова невимушена атмосфера. Особливо присутнім сподобався конкурс «Матрьошки» та «Сніжки», а конкурс на знання новорічних колядок приємно вразив всіх присутніх, коли кожна команда акапельно їх виконувала.
/Files/images/zahodi_2019/20191219_140431.jpgУчні пригощалися чаєм, печивом та отриманими в конкурсах цукерками. Завершилось засідання клубу фотосесією в створеному в бібліотеці затишному куточку (Hyggekrog) «Спіймайте Хюгестун». Хюге – це особлива концепція данського щастя і затишку, вміння радіти повсякденності і знаходити щастя в простих речах.
Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi