• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мистецько-краєзнавчий диліжанс «Розкажу тобі про рідне місто»

Мистецько-краєзнавчий диліжанс «Розкажу тобі про рідне місто»

2020-09-24

/Files/images/zahodi_2020/20200924_121255.jpgУчні ЦВПУ ім. Федоровського здійснили подорож мистецько-краєзнавчим диліжансом «Розкажу тобі про наше місто». Віртуальну мандрівку бібліотекар Світлана Осадча розпочала з архітектурної зупинки. Присутні переглянули відеосюжет «Вулицями Єлисаветграда. Велика Перспективна», фото архітектурних пам’яток міста, познайомились з літературою.
Зупинка театральна була присвячена театру, Івану Карпенку-Карому, 175-річчя від дня народження якого ми святкуємо 29 вересня. Бібліотекарі запропонували взяти участь у вікторині, під час якої учні продемонстрували гарні знання з історії «театру корифеїв».
На хореографічній зупинці подорожні знайомились з танцювальними колективами міста, переглянули відеосюжети та літературу про хореографічне мистецтво Кіровоградщини та відповіли на питання бібліотекарів.
Поетична зупинка знайомила з літературним мистецтвом Кіровоградщини, творчістю поетів-земляків.
/Files/images/zahodi_2020/20200924_124326.jpgВід віртуальної подорожі бібліотечний диліжанс попрямував у сьогодення, на презентацію творчості художниці і поетеси Галини Суржок. Галина Григорівна − бібліотекарка, має різноманітні захоплення: пише картини, вірші та займається квітникарством. Присутні мали змогу побачити та оцінити її художні роботи та почути поетичні твори у виконанні авторки. Як встигає поєднувати роботу з творчістю, звідки бере натхнення з великим захопленням розповіла ця прекрасна та творча жінка.
Учасники мистецько-краєзнавчого диліжансу побажали їй натхнення, міцного здоров’я та нових творчих здобутків.
Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi