Релакс-година «Ми, кава та книга»

2020-10-29

Останні роки майже не вдається прожити без поганих новин. Інколи від негативного інформаційного "передозу" стає настільки нестерпно, що хочеться назавжди утекти від актуальної інформації. Звісно, зовсім від реальності сховатися не вдасться, однак забути про неї на деякий час все ж можна спробувати.
/Files/images/zahodi_2020/20201028_133159-1.jpgВ бібліотеці члени юнацького клубу «КлюЧ» познайомились з історією львівської кави, способами її приготування, переглянули відео "Львів пахне кавою", а також продегустували цей прекрасний напій.
Бібліотекарі запропонували книги для релаксу, які допоможуть перезавантажити свідомість, буктрейлери до книг та ознайомили з екранізаціями творів.
«Теплі історії до кави», таку назву мала книжкова виставка, на якій демонструвались книжки різні як за змістом, так і за формою, тому на ній є все: від верлібрів до мемуарів та детективів, адже когось зможуть "вилікувати" вірші, а комусь для того, щоб розслабитись, необхідно вчитатись у деталі чужої біографії.
/Files/images/zahodi_2020/20201028_133401-1.jpgПрисутні переглянули книжки з серії "Теплі історії" (Видавництво "Брайт Стар Паблішинг"), які вже встигли стати бестселерами. Секрет такої популярності досить простий - український читач скучив за добрими, світлими оповідями. Започаткувала серію письменниця Надійка Гербіш, яка в своїх "Теплих історіях до кави" та "Теплих історіях до шоколаду" зворушливо розповіла зрозумілі історії про звичайних людей.
Кожен учасник заходу знайшов свою книгу для релаксу.

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi