Бібліотека запрошує!

2021-06-02

/Files/images/zahodi_2021/Запрошення День бібліографії Земля у долонях.jpgТрадиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш ніж 100 країнах світу. Його мета – привернути увагу людей до проблем довкілля, а також спонукати політиків та простих громадян в різних країнах вживати конкретних заходів щодо охорони довкілля, аби зростаюче навантаження на природні системи життєзабезпечення планети не сягнуло критичної точки.
3 червня 2021 року в бібліотеці-філії №2 відбудеться День бібліографії "Земля у долонях", присвячений цьому дню.
Програма Дня включає різноманітні заходи: презентацію книжкової виставки «Не руйнуй гармонії земної», проведення екологічного калейдоскопу «Жива Планета», бібліоінформеру «Дбаємо про довкілля», прес-репортажу “Дзвони сьогодення”, бібліографічної гри і мозаїки.
Користувачі бібліотеки зможуть просто висловити свою думку, скориставшись відкритим мікрофоном “Мій голос на захист планети Земля”, ознайомитись з рекомендаційно-бібліографічним списком літератури «Природоохоронні та екологічні дати», отримати консультації по пошуку потрібної інформації в каталогах і картотеках, мережі Інтернет.
Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi