Бібліотека ім. Тобілевича запрошує

2013-12-04

/Files/images/Запрошення фото.jpg
В 2013 році бібліотека Тобілевича взяла участь у 5 раунді конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет» програми Бібліоміст з проектом під назвою «Пізнай Інтернет - керуй майбутнім».
У зоні обслуговування нашої бібліотеки знаходяться чотири навчальні заклади, учні та студенти яких користуються бібліотекою. Це ПТУ №8, ВПУ №4, коледж статистики, технікум механізації сільського господарства. Цільовою групою нашого проекту є учні цих учбових закладів - діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.
Проект включає навчання комп’ютерної грамотності, надання можливостей для самоосвіти, пошуку роботи, вступу до вищих навчальних закладів.
Всі інші користувачі бібліотеки матимуть можливість вільного, безкоштовного доступу до Інтернет в нашій бібліотеці. Ключовим при реалізації Програми «Бібліоміст» є вільний доступ, тобто безкоштовний доступ до інтернету для громади, що передбачає відсутність плати за послуги доступу до інформації, а також відсутність дискримінації щодо будь-яких груп населення, або їх інформаційних потреб.
Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi