• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей «Хай завжди буде книга!»

День відкритих дверей «Хай завжди буде книга!»

2014-09-30

30 вересня Україна святкує Всеукраїнський День бібліотек, а 20 вересня – святкувала 260-річницю міста Кіровограда. Щороку ми, бібліотекарі, робимо до цих свят подарунки нашим користувачам.
/Files/images/IMG_0336.jpgОтже, 30 вересня в бібліотеці ім. Тобілевича пройшов День відкритих дверей. Зазвичай, гостей заведено гостинно зустрічати. Тож кожен, хто прийшов до бібліотеки 30 вересня, з 11:00 до 18:00, мав змогу безкоштовно зареєструватися і отримати річний читацький квиток, або перереєструватися (якщо підійшов термін). А також в цей день бібліотека проводила акцію “День прощення боржника: бібліотечна книга повертається до рідного дому“.
Протягом дня відбувалися огляди нової літератури, екскурсії-ознайомлення з відділами та інформаційними послугами бібліотеки.
В читальному залі користувачі мали можливість ознайомитесь з новинками літератури на інформаційній поличці «Читайте новинки» та бібліографічними виданнями бібліотеки на стенді «Власні видання бібліотеки».
/Files/images/IMG_0345.jpg/Files/images/IMG_0349.jpgНа ганку бібліотеки бажаючі мали змогу переглянути нові книги присвячені нашому місту із серій «Кіровоградщина у дзеркалі часу» та «Єлисаветградське коло». Відповісти на питання експрес-вікторини та отримати рекламну продукцію бібліотеки під час акції «Рекламний листопад».
Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi