Читаємо всією родиною

2016-05-12

У всі часи любов і повага до родини була основою народної моралі і її найвищим законом. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ. Сім’я допомагає нам долати негаразди та додає сил і натхнення. Від сім’ї ми черпаємо життєві сили, вперше пізнаємо світ книги.
/Files/images/IMG_0590.JPG12 травня до Міжнародного дня сім'ї в бібліотеці пройшов круглий стіл «Сімейне читання як читацьке спілкування». Присутні прослухали міні-лекцію «Сімейне читання як спільна діяльність родини та бібліотеки», переглянули слайдову презентацію «Відроджуємо традиції сімейного читання». Читачка бібліотеки Наталія Полякова розповіла про цінності сімейного читання у своїй родині.
/Files/images/IMG_0596.JPGМолоді сім’ї мали нагоду ознайомитися з інформаційним стендом «Азбука для батьків» та переглянути відео «Від справжнього кохання до сімейного читання». Також учасники круглого столу взяли участь у обговоренні «Цінності сімейного читання – в чому вони?».
Завершився захід оглядом виставки-поради «Книжкові новинки для всієї сім’ї» та визначенням найкращих читаючих родин, серед яких родини: Россолових, Полякових, Переверзєвих.
Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi