Розшукується модна книга

2016-05-26

/Files/images/IMG_0645.JPGПошукова веб-експедиція «Розшукується модна книга» пройшла в бібліотеці-філії №2 в рамках проекту «Пізнай Інтернет - керуй майбутнім».
Учасники веб-експедиції розглянули пошукові системи мережі Інтернет, правила пошуку інформації в глобальній мережі Інтернет. Розвивали навички роботи у мережі: виконали практичну роботу «Пошук інформації в Інтернеті».
Учні ВПУ №4 та ПТУ №8 об’єдналися в команди по 2, отримали маршрутні листи експедиції. Відповідь на поставлене запитання потрібно знайти у Всесвітній мережі, а інформацію, що містить відповідь, тобто сформований запит, отриману відповідь і адресу сайту, де вона є, записати у маршрутні листи експедиції.
Крім того учасники експедиції мали можливість здійснити інформаційний екскурс «Новинки 2016-го»; переглянути відео сюжети «Топ-10 найочікуваніших книг», «Презентація роману Люко Дашвар «На запах м'яса»», «Люко Дашвар «ПоКров». Літогляд», «Читання зі знаком якості - В. Мастерова «Суча дочка», познайомитися з власною видавничою продукцією бібліотеки веб-довідником «Електронні бібліотеки». Де пропонуються посилання на найкорисніші та найцікавіші сайти мережі Інтернет. А також з сторінкою на сайті бібліотеки-філії №2 «Українське слово проситься до тебе…»
Завершився захід переглядом виставки-відгуку «Прочитай, зацікав, порадь», книги для експонування на якій рекомендовані читачами.
Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi