Світ твоїх захоплень

2016-12-03

/Files/images/IMG_0432.JPGТаку назву має виставка робіт Дениса Цуканова в техніці вишивка бісером, презентація якої відбулася 3 грудня 2016 року в бібліотеці. Денис з дитинства - людина з обмеженими можливостями руху, на протязі багатьох років користується нашою бібліотекою. В нього було багато захоплень, але жодне так не сподобалось, як вишивка бісером. Декілька років назад побачив, як вишивають бісером і вирішив спробувати на маленькій схемі (це був «Дельфін»). Робота надихнула вишивати далі. Наступною вишив іменну ікону святого Діонісія - святого, чиє ім’я він носить. Роботи дарував рідним, близьким, знайомим. На нашій виставці можна познайомитись з частиною виконаних ним робіт. Скомпоновані вони в трьох розділах - серії робіт «Православні ікони», «Знаки зодіаку», «Квіти, море і не тільки…».
/Files/images/IMG_0440.jpgЧасом бувають у житті ситуації, коли людині залишається сподіватися тільки на допомогу Божу. Переглядаючи серію робіт «Православні ікони» користувачі бібліотеки мають можливість дізнатися якій іконі про що молитися. Бібліотекарі підготували інформацію про призначення кожної ікони.
Любителям техніки вишивка бісером будуть цікаві періодичні видання «Українська вишивка», «Бісер», «Вишивка бісером», з оригінальними схемами оздоблення вишуканим бісерними орнаментами суконь, костюмів, блузок та плахт. Видання доповнюють виставку і можливо надихнуть наших користувачів на створення своїх робіт в цій техніці.
Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi