• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Алкоголь і наркотики – штучні злети і болючі падіння

Алкоголь і наркотики – штучні злети і болючі падіння

2019-04-04

/Files/images/zahodi_2019/IMG_2010.JPGУрок відвертості «Алкоголь і наркотики – штучні злети і болючі падіння» пройшов в бібліотеці. Про алкоголізм, наркоманію і їх вплив на організм людини відверто і доступно учням ЦВПУ ім. Миколи Федоровського розповів наш гість координатор Міжнародної антинаркотичної асоціації Віталій Дьомін. Адже найефективніша боротьба із залежністю – профілактика.
Світ навколо нас величезний і різноманітний. У житті хочеться спробувати все…але чи варто? Віталій Дьомін намагався донести до аудиторії, що спробувати наркотики часом пропонують “найближчі друзі”! Уколовшись, швидко одержуєш веселощі на час, але взамін поступово віддаєш життя! Що важливіше: не загубити обличчя перед “друзями”, або втратити життя? Найкращий спосіб не стати наркоманом – ніколи не пробувати наркотик. Не соромитися та не боятися думок оточуючих, не бути таким, як всі, не боятися відмовлятись. Якщо кажуть: “що слабо? що злякався?” – пам’ятати: власне життя важливіше думок декількох дурнів.
Присутні переглянули відеосюжети «Підлітки потерпають від наркотиків та алкоголю», «Намалюй життя у Кропивницькому 26.03.19» та мали нагоду ознайомитись з виставкою літератури "Обери здоров'я, обери життя".

/Files/images/zahodi_2019/IMG_2022.JPG/Files/images/zahodi_2019/IMG_1996.JPG/Files/images/zahodi_2019/IMG_2001.JPG/Files/images/zahodi_2019/IMG_2031.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi