«Майдан… Хто, якщо не я?»

2020-11-20

/Files/images/zahodi_2020/01.jpgДо Дня Гідності та Свободи в бібліотеці-філії №2 оформлено виставку-запитання «Майдан… Хто, якщо не я?». Український Майдан 2013–2014 років об’єднав у собі людей різних за віросповіданням, конфесією, мовою, сприйняттям світу, але під одним синьо-жовтим прапором. Саме тут змінилися світогляд і долі багатьох людей.
На виставці представлено книги та періодичні видання із фонду бібліотеки, основною темою котрих є герої, перебіг та осмислення подій Революції Гідності. Це видання як вітчизняних, так і зарубіжних авторів: фотоальбоми, хронологічні довідники, літописи очевидців подій, романи, оповідання, нариси, присвячені доленосним подіям в Україні на початку XXI ст./Files/images/zahodi_2020/2.jpg
Охочі можуть переглянути в бібліотеці документально-музичний телефільм на основі відеоархівів військового репортера Руслана Ганущака «Майдан. Перезавантаження», або взяти диск з фільмом для перегляду вдома.
Користувачам соцмереж пропонуємо ділитися спогадами й роздумами про Помаранчеву революцію та Євромайдан онлайн під хештегом #бути_гідним та закликаємо 21 листопада пов'язати синьо-жовту стрічку на одяг, рюкзак, сумку чи автомобіль.
Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi