Про рідне місто з любов’ю

2021-09-18

/Files/images/zahodi_2021/Фотоколаж 3.jpg
Здавалося б, ніби все знаєш про місто, в якому народився, охрестився, створив сім’ю, в якому живеш, навчаєшся чи працюєш, втілюєш свої ідеї, плани, задуми.
А ні – щоразу знаходиш щось нове, незвідане, як тільки виявляєш найменший інтерес, найменшу зацікавленість. І переконуєшся, – як мало ми відаємо про сьогодення і ще менше – про минулі часи, минулі роки нашого рідного міста.
Знайомлячись з книжковою виставкою «Про рідне місто з любов’ю», розгорнутою в читальному залі бібліотеки-філії №2, – ще глибше занурюєшся в минуле міста Кропивницького та радієш новим граням життя за час незалежності України.
Відбулося знайомство з книгами Валентина Карпова і Сергія Чеботарьова «Силуети крізь час» (серія «Відголоски родинної пам’яті»). Ці книги пронизані величезною любов'ю до малої батьківщини, і прямо змушують закохатися в (Єлисаветградський) Кіровоградський край.
Місто зелені й краси, місто слави й величі, місто любові й злагоди – це наше місто! З любов’ю ми говоримо про своє місто, про його славних людей, які примножували і примножують його потенціал своїм талантом і невтомною працею.
Дізнавайтесь, пізнавайте, мандруйте сторінками видань про наше місто!
Розпочинайте нові справи, урізноманітнюйте дозвілля і… любіть своє місто – наш Кропивницький!

/Files/images/zahodi_2021/20210918_112229-2.jpg/Files/images/zahodi_2021/20210918_115233-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi