• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гарячі книги для морозного листопада

Гарячі книги для морозного листопада

2021-11-11

/Files/images/zahodi_2021/Фотоколаж9.3.jpgУ холодну осінню пору любителям читання, як ніколи, хочеться загорнутися у теплий плед, взяти горнятко гарячої кави та до нестями зануритися у цікаву книгу. І для того, щоб читачі бібліотеки-філії №2 мали таку можливість, бібліотекарі провели літературне знайомство з листопадовими новинками, які потішили розмаїттям.
Молодь ознайомилась з книжковою виставкою «Дегустація літературних новинок» де були представлені книги сучасних українських письменників, які вже не перший рік завойовують серця читачів бібліотеки: Юрія Андруховича, Ніни Фіалко, Сергія Жадана, Дарини Гнатко, Андрія Кокотюхи, Світлани Талан, Оксани Забужко, Марини Гримич та інших.
Юнаки та дівчата взяли участь у пошуковій веб-експедиції «Розшукується модна книга» та переглянули відео: «Творча зустріч з письменницею Дариною Гнатко», «Сергій Жадан - вірші. Нова книга «Псалом авіації», про кохання та життя, найвідоміші найкращі твори», «Презентація книжки Павла Вольвача «20+1, або Земля мертвих», «Юрій Андрухович. Три простих питання».
Тож запрошуємо любителів читання відвідати нашу бібліотеку та взяти цікаву книгу для морозного листопадового вечора.
Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi