Спогади про війну

2022-05-07

Напередодні Дня пам’яті та примирення і 77-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у бібліотеці-філії №2 відбулася година пам’яті «Спогади про війну».
/Files/images/zahodi_2022/Фотоколаж 2.jpgЗ цієї нагоди у приміщенні книгозбірні представлено виставку-пам'ять «В серцях і книгах – пам’ять про війну», де зібрані документи та матеріали, які присвячені трагічним подіям Другої світової війни, а також краєзнавчі матеріали в розділі «Велика війна. Кіровоградський вимір 1941-1945» та художні твори про найбільш криваву і жорстоку війну в історії людства.
Присутні переглянули документальний фільм «Історія гідності: 2-а Світова війна», прослухали огляд літератури та вшанували пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни.
Зараз, як і вісімдесят років тому, Україна воює з підступним агресором. Сьогодні це путінська Росія, яка посягає на нашу територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і потенційно загрожує миру у всій Європі.
Історія Другої світової війни вчить нас, що Український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге.
Отже, цінуємо мир та захищаємо його! Слава Україні! Героям Слава!
Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi