Чудодійна сила книготерапії

2023-07-11

/Files/images/zahodi_2023/Книготерапія.jpg«Книжковий голод – надто серйозна річ. Дозвольте призначити вам лікування», під таким девізом пройшов день книготерапії «Це вам варто прочитати» в бібліотеці-філії №2.
Художня література має неймовірний потенціал зціляти душу. А читання книжок дуже допомагає у щоденній боротьбі з життєвими труднощами. Отже, замість психотерапії пропонуємо зайнятися книготерапією.
Художня література не обіцяє вам миттєвих змін за сім простих кроків, однак захопливі романи розповідають життєві історії і надихають, оповідання втішають та спонукають до роздумів, а поезія, як показали експерименти, покращує пам'ять. А іноді книжка просто допомагає відволіктися від проблем, занурюючи вас у дивний інший світ, з якого ви повертаєтесь оновленим і готовим знову рішуче боротися.
Переживання випробувань і негараздів вигаданого персонажа може відкрити нам проблеми, про які ми раніше могли і не здогадуватись, спонукатиме до глибоких роздумів або сприятиме пошуку рішення в ситуації, з якої раніше, здавалося, немає виходу. І у якому скрутному становищі ви би не опинились, завжди є книга, яка нагадає вам, що ви не перша людина, хто стикнувся з такою проблемою. Треба лише знайти цю книгу.
А щоб користувачі знайшли потрібну книгу в бібліотеці-філії №2 оформлені книжкові виставки «Літературний гурман», виставка-антологія «Відкрита книга», книжкова виставка «Новинки літератури». Сьогодні ми пропонували кілька книжкових рекомендацій в огляді літератури «Літературна аптечка: 7 книжкових новинок для зцілення душі».
Користувачам народженим з 1998 по 2005 рік пропонували переглянути книжкову відео-виставку «Книга-бестселер – твій ровесник» https://youtu.be/G19Y2f4ubHw
Запрошуємо до читання! Бібліотекарі мають надію, що користувачі бібліотеки знайшли потрібну їм книгу!
Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi