• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Люблю той світ, що отчим краєм зветься

Люблю той світ, що отчим краєм зветься

2023-09-16

Кропивницький є одним з міст України, що має багату історичну та культурну спадщину. З нагоди святкування Дня міста бібліотекарі філії №2 влаштували для молоді та користувачів книгозбірні краєзнавчий променад «Люблю той світ, що отчим краєм зветься» та віртуальну екскурсію «Рідне місто».
Зустріч розпочалася з інформаційної довідки «Від Єлисаветграда до Кропивницького». Читачі пройшли історичним шляхом від створення міста і до сучасності. Бібліотекарі розповіли про сім цікавих фактів, які роблять Кропивницький унікальним та цікавим містом для відвідування та дослідження.
Говорили також про відомих молодих людей краю, яких знають не лише в Україні, а й за кордоном: хореографа Олександра Лещенка, футболіста Євгена Коноплянку, актора Ігоря Бірчу, співачку Alyona Alyona.
Присутні залюбки відповідали на питання вікторини «Дізнайся про своє місто більше».
/Files/images/zahodi_2023/20230915_140146-1.jpgВідвідувачі бібліотеки, завітавши до неї в День народження рідного міста, мали змогу потрапити на віртуальну екскурсію «Рідне місто» і насолодитися архітектурою в стилі європейських «палаццо».
/Files/images/zahodi_2023/20230916_102907-1.jpgЗавершилась зустріч оглядом книжкової виставки «Місто о п’яти іменах».
Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi