Амбасадори безпеки

2024-03-26

В умовах війни є дуже актуальною тема безпеки та ментального здоров’я. Як убезпечити себе та інших від небезпек на дорозі надзвичайно важливо. Тому бібліотекарі філії №2 м. Кропивницького 26 березня провели для своїх активних відвідувачів майстер-класи з виготовлення флікерів, які можна носити на одязі та сумках й рюкзаках та які відбивають світло на 400 метрів, таким чином пішохід або велосипедист почуває себе безпечніше на дорозі у темний період доби.
Під час роботи користувачі бібліотеки почули що таке флікер, як обрати якісну світловідбивну плівку та що варто знати з безпеки велосипедистів та пішоходів на дорозі.
/Files/images/zahodi_2024/колаж.jpgДля майстер-класу була вибрана весняна та патріотична тематика. Читачі виготовили ніжні крокуси, маки та герби з колосками пшениці з фетру та свіловідбивної плівки, дізнались про важливість використання світловідбивачів, трохи відволіклись від тривожного сьогодення й підняли собі настрій.
Захід пройшов в рамках проєкту "Амбасадори безпеки" впроваджується ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.
Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi