Храм книги запрошує

2016-09-16

/Files/images/IMG_0189.jpgВ бібліотеці пройшов День відкритих дверей «Храм книги запрошує». Протягом дня відбулися огляди нової літератури, екскурсії-ознайомлення з відділами та інформаційними послугами бібліотеки. В читальному залі пройшла інформіна біля виставки-портрету “Їх імена в назвах вулиць” (герої АТО). Користувачі ознайомилися з новинками літератури на інформаційній поличці «Читайте новинки» та бібліографічними виданнями бібліотеки на стенді «Власні видання бібліотеки».
/Files/images/IMG_0179.jpgВідбулося засідання юнацького клубу «КЛюЧ», учасники якого переглянули відео та слайд-презентацію про Марка Кропивницького, прийняли участь у вікторині “Чи знаєте ви своє місто?”.
На ганку бібліотеки бажаючі мали змогу ознайомитися з книгами присвяченими нашому місту та містянам із серій «Кіровоградщина у дзеркалі часу» та «Єлисаветградське коло», а також з періодичними виданнями, які отримує бібліотека.
Протягом дня проводився безкоштовний запис користувачів та проходила акція «День прощення боржника: бібліотечна книга повертається до рідного дому».
Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi