Вони просто особливі

2019-12-03

Під такою назвою пройшов інформаційний портал у бібліотеці-філії №2, до Міжнародного дня інвалідів.
/Files/images/zahodi_2019/IMG_2817.JPGНа заході бібліотекарі ознайомили присутніх з Державними програмами соціальної підтримки інвалідів в Україні, розповіли про роботу Центру зайнятості, який реєструє людей з інвалідністю і допомагає їм у пошуку роботи, готує їх до працевлаштування, надає інформацію про вільні вакансії, нараховує і виплачує допомогу з безробіття тим, хто має на неї право, у разі потреби – організовує для них навчання.
Ведучі розповіли про заходи, які відбулись з нагоди Міжнародного дня інвалідів у Кропивницькому, та про привітання членів міської організації інвалідів «Сила духу».
/Files/images/zahodi_2019/6.jpgПрисутні користувачі бібліотеки переглянули відео-сюжети «Незламні та нескорені. Ветерани АТО на «Іграх героїв», «Наші нескорені бійці - воля сильніша за тіло», ознайомилися з книжковою викладкою «Вони знайшли себе у житті», та з буклетом «Сила життя», в якому розповідається про дванадцять історій героїв АТО.
Ознайомилися читачі також з діяльністю «Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» та переглянули відео про соціальну адаптація дітей з особливими потребами.
Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi